DIGITAAL MAGAZINE

Vanuit ons bestond de behoefte om een eigen magazine uit te geven: Onze passie voor goede video's combineren met de ongelooflijk interessante wereld van bloemen en planten. Zo ontstond Cinefleur Magazine

Cinefleur is het gratis, internationale online magazine van QuickWorks voor de floral en green professionals.

PRODUCTIE

In elke editie staat er een andere Europese stad centraal. Om de maand kun je genieten van de nieuwste trends, bloemeninspiratie en interviews. Elke editie zetten we lokale bloemisten en andere sierteeltprofessionals in de schijnwerpers. Dit alles gebundeld in een mooi, visueel magazine. Geniet van ons gratis magazine en laat je inspireren!

Cinefleur staat voor:

  • Een internationaal podium gericht op de sierteeltsector en green professionals.
  • Creëert interesse en vraag naar uitgelichte producten.
  • Professioneel team met kennis en passie voor de sierteelt industrie.
  • Visuele inhoud gecreëerd door Cinefleur, is gratis te gebruiken door onze partners voor promotionele doeleinden.
  • Inhoud van unieke locaties in heel Europa.

RESULTAAT

Een visueel interessant, pakkend magazine met oog voor kwaliteit. Een geweldige manier voor floral and green professionals om zichzelf op een leuke manier te presenteren en voor consumenten en enthousiastelingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector. 

Ontvang het gratis, digitale Cinefleur magazine om de twee maanden op je digitale deurmat. Je wordt volledig op de hoogte gehouden van de nieuwste trends in bloemen en planten. Zo mis je niets meer!

Meld je aan

Online magazine

Check out de nieuwste editie van Cinefleur!

Cinefleur magazine