Vraag

Op aanbevelen van een gemeenschappelijke klant kwamen ze bij ons aankloppen. "Een corporate video waarmee we laten zien wat we doen, waarmee we het proces laten zien en die weergeeft wat voor speler we in de markt zijn. Kunnen jullie dat maken?" Dat was de originele vraag vanuit Desch Plantpak. "Ja, dat kunnen we, maar liever gaan we een stap verder." Die kans hebben ze ons gegeven.

Productie

Na de intake zijn we met ons team gaan brainstormen. Het verhaal van Desch Plantpak, vanuit de beleving van een klant, is de rode draad voor het script geworden. Ook onze opdrachtgever kon zich daarin vinden. Scenes en shots zijn uitgewerkt. Opnamelocaties gezocht en bezocht ter voorbereiding. Ook de acteurs zijn door ons gecast. De film is in 4k opgenomen. Tijdens de edit is o.a veel aandacht aan de color grading besteed.

Resultaat

Als grote mannen stil worden dan weet je dat je iets goeds hebt gemaakt. De insteek van de corporate film was spot on en heeft ervoor gezorgd dat de film snel is opgepakt en ingezet voor acquisitie en branding. Regelmatig produceren we ook andere videoproducties al dan niet in combinatie met fotografie.