Vraag

Wij kregen van Esgii de vraag of wij content konden maken voor een betere vindbaarheid, betere CTR, branding en binding. Binnen budget en met een persoonlijk gevoel. 

Na een eerste geslaagde brainstorm bij ons op kantoor zijn we gelijk aan de slag gegaan. Er is gekozen voor een reeks korte video's die een oprecht en warmhartig gevoel moeten uitstralen. 

Productie

In de gezellige en huiselijke sferen van Surf & Beach Katwijk zijn we aan de slag gegaan voor de video's. We hebben op 1 draaimoment zo veel mogelijk content opgenomen en die later gemonteerd tot sferische korte video's.

Met veel kleur, de knisperende open haard op de achtergrond en de mooie close-ups krijgen de video's een echt warme sfeerl, precies wat de klant wilde. De muziek maakt de video vervolgens helemaal af.

Resultaat

De korte moodvideo's die voor Esgii gemaakt zijn helpen de klant met het uitdragen van hun brand. Kernwoorden als Persoonlijk, intiem en warmhartig komen gelijk naar boven bij het zien van de video.

Tijdens de montage bleek dat er meerwerk in het project zat, omdat er veel content was gemaakt voor een hoop leuke video's. Dit meerwerk was niet berekent in de oorspronkelijke offerte. Maar wij zijn de moeilijkste niet. Dus in plaats van dit op de klant te berekenen, ging de hele productie naar huis met een eigen paar sloffen. Dus het Quickworks team zit er warmpjes bij deze winter.