Vraag

In het verleden hebben we al eens een bedrijfsfilm / project video voor deze klant gemaakt, dus toen dit prestige project bij hen om de hoek kwam kijken dachten ze weer aan ons. Of wij gedurende het project de renovatie van de kunstwerken van de afsluitdijk konden filmen en bij leveranciers / partners ook beelden van de diverse processen met interviews konden opnemen.

Productie

De afsluitdijk leent zich uitstekend voor drone opnames dus deze hebben wij gemaakt. Prachtig om het water door de dam te zien spuwen. Aangezien de locatie niet helemaal om de hoek ligt, probeerden wij de opnames elke keer te combineren met andere opnames in die omgeving. Ook hebben wij voor de efficiëntie de interviews met één persoon gedaan ipv onze standaard twee personen.

Resultaat

Mooie drone beelden in combinatie met pakkende interviews en treffende sfeerbeelden. Al in al, een project video om trots op te zijn.

“QuickWorks heeft voor Hollandia Services reeds enkele producties verzorgd, we zijn als Hollandia Services heel tevreden over de wijze waarop QuickWorks haar werkzaamheden aanvliegt en uitvoert. De medewerkers verstaan hun vak en begrijpen welke details voor ons als opdrachtgever belangrijk zijn om opgenomen te worden. Naast de deskundige uitvoering is de flexibiliteit van QuickWorks ook noemenswaardig, bij wijzigingen in uitvoeringsdata/tijdstippen wordt er snel een mouw aan gepast en gezocht naar een oplossing. Al met al dus een tevreden klant.”

Matthijs de Groot | Hollandia Services