Vraag

Productie

Resultaat

Commercial

Afgelopen seizoen hebben we voor de Keukenhof het park in beeld gebracht. Het seizoen werd zoals altijd afgetrapt met een medewerkersdag en een feestelijke opening, waarvoor wij twee korte films hebben gemaakt. Deze "flashmob" hebben wij op de medewerkersdag met ruim 900 medewerkers opgenomen. Voor hun een leuke extra en voor ons een uitdaging om in korte tijd alle opnames te maken. Voor deze film hebben wij voor het eerst onze , ronin gebruikt voor steady bewegingen tijdens het lopen.
 

Promotiefilm

Vlak voor de start van het toeristenseizoen, heeft Kasteel Keukenhof zijn compleet nieuwe promotiefilm gelanceerd en online gezet. Gedurende een jaar hebben wij hiervoor meerdere malen het landgoed bezocht om de vele "highlights" en evenementen van Kasteel Keukenhof in beeld te brengen. De film is een interesante mix van cultuur, historie, sfeer en zakelijke beelden, waardoor de uitgebreide mogelijkheden van Kasteel Keukenhof uitstekend tot zijn recht komen.

“Quickworks is een organisatie met een persoonlijke benadering. Ze maken voor Keukenhof corporate video's en short movies om een impressie te geven van een evenement. Hun cameraman was al snel 'kind-aan-huis' bij Keukenhof, snapt onze wensen en de video's waren snel ge-edit waardoor we ze de zelfde dag nog kunnen plaatsen. Zdenka Fieggen | Keukenhof”