Vraag

"Willen jullie onze partner worden op het gebied van branding video content, sfeerfotografie, videomarketing en andere uitingen? Met deze content willen we global partner kwekers, handelaren en consumenten on- en offline nog meer aan ons binden en onze passie delen voor Pioenen." My Peony Society is in kort tijd mondiaal uitgegroeid tot hèt pioenen handels- en marketingplatform.

Productie

Pioenen zijn bijzondere seizoensbloemen met een eigen verhaal. Een verhaal dat het hele jaar verteld kan worden omdat het altijd wel ergens lente is of seizoenen niet bestaan. Samen met My Peony Society (MPS) maken we jaarkalenders voor wat betreft de te creëren content. Specifieke content waar aangesloten kwekers in binnen en buitenland centraal staan en algemene corporate content. Naast de videoproducties en fotografie verzorgen we ook de leaflets, banners en trailers voor voetbal video ledboards

Resultaat

MPS is zeer actief op social media. Mood video's en foto's scoren bijzonder goed en deze verzorgt QuickWorks. Op de website is een aparte sectie voor de aangesloten kwekers. De video en foto content is een mooie kers op de taart om de kwekers te binden aan MPS. Ook de komende jaren verwachten we mee te blijven denken, te vernieuwen, mooie content te produceren en samen met MPS te groeien.

“My Peony Society is vanaf mei 2017 een intensieve samenwerking aangegaan met Quick Works voor het ontwikkelen van hoogwaardige content. Dit heeft geresulteerd in o.a een trailer die perfect ons verhaal verteld. Zij werken met passie en hebben de trailer die uitstraling gegeven die bij ons past. Johanna is kwekers dochter heeft ruime ervaring in de bloemenbranche, zij voelt perfect aan waar het om draait, dit in combinatie met haar team vormt een ijzersterke combinatie waar wij nog veel gebruik van gaan maken."”

Lennart Paauw - My Peony Society