Vraag

Wat wij graag wilden maken is een brand film. Een film waarin de vragen en struggles van een potentiële klant rondom het vinden van een goede videopartner verbeeld worden. Met storytelling en humor laten we zien dat je een eigen verhaal ook ànders en verrassend kan brengen. Het is een film met QuickWorks in de hoofdrol. De titel is 'Start jouw project'!

Productie

Vooraf zijn we flink bezig geweest met het uitschrijven van het script, de casting en de props. We hebben uitgepakt als het gaat om verschillende locaties en figuranten. Ook hebben we een top actrice geregeld voor de hoofdrol én doken wij zelf voor de verandering ook eens voor de camera. Onze filmstudio kwam tijdens de opnames goed van pas. Een leuk feitje: onze voice-over vond dit de allerleukste brand film tekst die ze ooit had ingesproken. 

Resultaat

We zijn trots op het resultaat: een toffe brand film met een vleugje humor! Deze zetten wij onder andere in op social media, YouTube advertising en e-mailing campagnes. Maar ook op onze website als voorbeeld hoe je met storytelling de essentie van, wie je wilt zijn voor je klanten, neer kunt zetten.

Inmiddels hebben we de smaak te pakken en zullen in de toekomst meer eigen video content gaan maken!