Vraag

"Een video waar niet ons bedrijf Rosler centraal staat, maar de reis en making of van een tandwiel voor een elektrische raceauto." Het is een verhaal van samenwerking tussen meerdere partijen. In de Racewereld telt iedere milliseconde. De door Rosler glad gepolijste tandwielen maken het verschil. Een branding video productie puur sang.

Productie

De combinatie van muziek, point of view, gebruik van drone en continue beweging maken deze video uniek. Voor deze video zijn op meerdere dagen en locaties video opnames gemaakt. Verder hadden we een strakke deadline kort na de laatste opnames. Bijzonder is ook dat deze productie is gedraaid met slechts één cameraman. Zo konden we toch binnen het budget van de klant deze productie realiseren.

Resultaat

De videoproductie is goed ontvangen door de klant en de beoogde doelgroepen. Hij is ingezet op social media, onder andere van University Racing Eindhoven, en tijdens events. Op Youtube is de video ruim 700.000 keer bekeken, ruim 11.000 likes. Op Facebook is de video ruim 100.000 keer bekeken, ruim 1.200 likes en 435 keer gedeeld. Het doel was branding van Rosler en dat is gelukt.