Vraag

Productie

Resultaat

VR - 360 graden film Royal Lemkes

Met deze uitdagende VR, animatie en 360 film hebben wij als QuickWorks laten zien wat we in huis hebben. Daarvoor uiteraard grote dank aan onze opdrachtgever Royal Lemkes. Een van de meest vooruitstrevende bedrijven in de sierteeltsector die het aandurfde om hun lange termijn visie vast te leggen, visueel te laten verbeelden en deze te delen met de buitenwereld. De VR-film, die op social media ook in 360 graden te bekijken is, betreft de toekomstvisie van Royal Lemkes op logistiek en handelsstromen. Iets wat alleen in hoofden zat heeft QuickWorks gevisualiseerd. De VR-film is een combinatie van 360 graden, drone-beelden, filmbeelden en 3D animatie. Op YouTube is de film ook met VR-bril te bekijken. Klik daarvoor op het bril-icoontje en zet de film in de hoogste resolutie.

Projectinformatie

We produceerden al meerdere films voor Royal Lemkes. Stuk voor stuk producties waar we als QuickWorks de creatieve vrijheid kregen en uitgedaagd zijn om iets bijzonders te maken. Naast deze VR-film hebben we ook een documentaire gemaakt (klik hiervoor op de vijfde afbeelding in de lijst hierboven). Qua vormgeving is er voor deze film gekozen om filmbeelden af te wisselen met diverse animaties. Daarnaast is er gebruikt gemaakt van timelapses en grafische elementen om de film een extra dimensie te geven. Voor deze videoproductie is in binnen- en buitenland gedraaid. De filmprojecten voor Royal Lemkes zijn uitdagend en kosten de nodige zweetdruppels, maar de resultaten mogen er zijn en daar zijn we als QuickWorks dan ook trots op. We kijken uit naar de volgende uitdaging!

“Prima resultaat. Christiaan, je hebt vakwerk geleverd! De film wordt goed ontvangen en men is onder de indruk. Cees van der Meij | Royal Lemkes”