Vraag

"Binnenkort openen wij de deuren van ons nieuwe museum in het complex van Scotch Whisky International waarin de bijzondere collectie van Valentino Zagatti komt te staan. Kunnen jullie hier een luxieuze promotie video voor maken evenals een eventimpressie van de opening en experience video voor de whisky investeringen." Altijd leuk als een klant vanaf de start al zoveel vertrouwen heeft in ons dat we gelijk meerdere films mogen maken.

Productie

Om hier echt iets gaafs van te maken hebben onze twee cameramannen vooraf de shots op locatie voorbereid. Ze hebben met de inzet van een groot deel van onze apperatuur de mooiste beelden kunnen maken van de collectie. Het was een lange draaidag door de uitdaging om ondanks vitrine glas en omdat de klant nog niet helemaal klaar was met het inrichten, er iets gaafs van te maken. Het einde van de draaidag werd in stijl afgesloten met een slokje whisky. In de postproductie hebben wij naast een diepe Schotse voice-over ook gebruik gemaakt van sound design en een geanimeerde foto van Valentino zodat ook dit video lijkt. Voor de andere twee films hebben wij 1 cameraman op pad gestuurd. 

Resultaat

"Voortaan wil ik dat QuickWorks alles voor ons filmt, ze snappen precies wat ik voor ogen heb en maakt er nog iets beters van" aldus Paul van Scotch Whisky. Een tevreden klant is altijd leuk maar een klant die laaiend enthousiast is daar moet op getoast worden, uiteraard met whisky. Op naar een langdurige videopartner relatie. Momenteel werken we aan een uitleg film over beleggen in Scotch Whisky. Hiervoor reizen we ook af naar Schotland.