Vraag

"Binnenkort openen wij de deuren van ons nieuwe museum in het complex van Scotch Whisky International waarin de bijzondere collectie van Valentino Zagatti komt te staan. Kunnen jullie hier een luxieuze promotie video voor maken evenals een eventimpressie van de opening en experience video voor de whisky investeringen?"

Productie

Om hier echt iets gaafs van te maken hebben onze twee cameramannen vooraf de shots op locatie voorbereid. Ze hebben met de inzet van een groot deel van onze apparatuur de mooiste beelden van de collectie gemaakt. Het was een uitdagende shoot. De klant was nog niet helemaal klaar met het inrichten en we filmde door vitrine glas. Toch wisten we er iets gaafs van te maken. Natuurlijk werd deze draaidag in stijl afgesloten met een slokje whisky. In de postproductie hebben wij naast een diepe Schotse voice-over ook gebruik gemaakt van sound design en een geanimeerde foto van Valentino. 

Resultaat

"Voortaan wil ik dat QuickWorks alles voor ons filmt, ze snappen precies wat ik voor ogen heb en maakt er nog iets beters van" aldus Paul van Scotch Whisky. Op een laaiend enthousiaste klant moet getoast worden, met whisky natuurlijk. Op naar een langdurige videopartner relatie! Momenteel werken we aan een uitleg film over beleggen in Scotch Whisky. Hiervoor reizen we ook af naar Schotland.