Vraag

"Binnenkort openen wij de deuren van ons nieuwe museum in het complex van Scotch Whisky International waarin de bijzondere collectie van Valentino Zagatti komt te staan. Kunnen jullie hier een luxieuze promotie video voor maken evenals een eventimpressie van de opening en experience video voor de whisky investeringen." Altijd leuk als een klant vanaf de start al zoveel vertrouwen heeft in ons dat we gelijk meerdere films mogen maken.

Productie

Om hier echt iets gaafs van te maken hebben we twee cameramannen op pad gestuurd met al hun "speeltjes" (gear) om de mooiste beelden te kunnen maken van de collectie. Het was een lange draaidag, ook omdat de klant nog niet helemaal klaar was met het inrichten. Het einde van de draaidag werd in stijl afgesloten met een slokje whisky. In de postproductie hebben wij naast een diepe Schotse voice-over ook gebruik gemaakt van sound design en een geanimeerde foto van Valentino zodat ook dit video lijkt. 

Resultaat

Voor de andere twee films hebben wij enkel onze cameraman Patrick op pad gestuurd, hij deed tevens de edit en dat beviel de klant erg goed. "Voortaan wil ik dat Patrick alles voor ons filmt, hij snapt precies wat ik voor ogen heb en maakt er nog iets beters van" aldus Paul van Scotch Whisky. Een tevreden klant is altijd leuk maar een klant die laaiend enthousiast is daar moet op getoast worden, uiteraard met whisky. Op naar een langdurige videopartner relatie.