Vraag

"Wij willen graag met video gaan werken en dit lanceren met onze nieuwe website. Kan dit snel af zijn? Want wij willen de eerste Van der Valk zijn met video." De uiteindelijke vraag waren twee lange video's (zakelijk & leasure), vijf korte header video's en twee vacature video's.

Productie

Voor deze productie is elke video gescript en is bijna elk shot geënsceneerd. Dat betekende een hoop puzzel werk om alles op een logische volgorde efficient te draaien. Van der Valk heeft voor deze video's zelf alle figuranten geregeld. Op een van twee draaidagen liepen we iets voor op schema wat gelijk is aangepakt om "on the spot" extra beelden te draaien voor een vacature film die de keukenmanager spontaan bedacht. De locatie leende zich met het water ook prima voor drone opnames al was het met de wind nog wel even lastig om de drone recht te laten vliegen.

Resultaat

Wederom een tevreden klant die de video's nu niet alleen inzet op de website maar ook op de tv's in de kamers. Altijd leuk als we voor een klant video's mogen maken die net iets meer out of the box en dus meer branded zijn. Dat is goed te zien aan de POV header reader en de leasure video die draait om de hedendaagse selfie cultuur.

“Samen met Quickworks hebben we gewerkt aan een mooie productie. De samenwerking is van het begin tot het eind super verlopen met een prachtig eindresultaat! Zo hebben wij nu o.a. op onze website diverse korte bedrijfsfilmpjes!”

Christal Abbas | Van der Valk Leiden