Vraag

Op LinkedIn stelde Cor van Egmond de vraag door wie hij zijn bedrijfsfilm moest laten maken. Uiteraard kwamen hier veel reactie op maar wij sprongen er met kop en schouders bovenuit. Zodoende zaten wij al snel om tafel met Cor en hebben wij een mooie bedrijfsfilm voor hen gemaakt.

Productie

De klant wilde graag een drone shot in de film hebben, echter ligt het bedrijfspand in de CTR zone van Amsterdam wat betekent dat drone opnames er verboden is. Overal is een oplossing voor! De luchtopnames maakte wij dit keer veel spectaculairder vanuit een Cessna vliegtuig. Ook moesten wij na de opnames onze apparatuur goed schoonmaken want het potgrond zat overal, haha.

Resultaat

Een bedrijfsfilm die de core business laat zien zonder al te veel opsmuk met opnames op locatie bij een klant, de productie site en het kantoor.

“"Wat zijn wij goed geholpen door iedereen bij Quickworks! Van A tot Z werd alles tot in de puntjes geregeld. We zijn erg blij met het eindresultaat, maar zeker ook met de manier waarop dat tot stand is gekomen!"”

Cor van Egmond | van Egmond Potgrond