Vraag

Op LinkedIn stelde Cor van Egmond de vraag door wie hij zijn bedrijfsfilm moest laten maken. Uiteraard kwamen hier veel reacties op maar gelukkig sprongen wij er met kop en schouders bovenuit. Zodoende zaten wij al snel om tafel met Cor en hebben een mooie bedrijfsfilm voor Van Egmond Potgrond gemaakt.

Productie

Het treffend in beeld brengen van het bedrijfsproces was het allerbelangrijkste. Voorbereiding is het halve werk. Op de bedrijfslocatie hebben we vooraf de scenes en shots bedacht en uitgewerkt. Ivm buitenopnames hebben we de dag gepland onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. Gedraaid, in 4K natuurlijk, is er met een crew van 2 personen. Het bedrijfsproces leende zich ook uitstekend voor een timelapse opname. Luchtopnames hoorde ook bij de opdracht. De bedrijfslocatie ligt in de CTR zone, no drone zone, van Amsterdam. Overal is gelukkig een oplossing voor! Dit keer hebben we de luchtopnames gemaakt vanuit een Cessna vliegtuig. Zie de behind the scenes foto's. 

Resultaat

Een bedrijfsfilm die perfect aansluit bij de doelgroep van Van Egmond Potgrond. Die willen beleven dat ze te maken hebben met een betrouwbare partij die grote volumes aankan in allerlei potgrond mixen. Ze houden van groot materieel in actie en dat zien ze zeker in deze film. De samenwerking was erg prettig, dat lees je ook terug in onderstaande review. De volgende productie zal worden opgenomen in Oost Europa waar de basismaterialen voor de potgrond worden 'gewonnen'.

“"Wat zijn wij goed geholpen door iedereen bij Quickworks! Van A tot Z werd alles tot in de puntjes geregeld. We zijn erg blij met het eindresultaat, maar zeker ook met de manier waarop dat tot stand is gekomen!"”

Cor van Egmond | van Egmond Potgrond

One-stop-shop voor videoproducties


Naast proces bedrijfsfilms maken we nog heel veel andere videoproducties. We zijn zeg maar de one-stop-shop voor video en videomarketing.

Van corporate identity video's tot commercials en van branded video content tot product- en instructie video's. Storytelling met beeld. Daar houden we van.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met Johanna

Behind the scenes